MESSINKIÄ KEITTIÖÖN


Ehdin jo marraskuussa huokailla täällä ihastustani Tom Dixonin ETCH-valaisimeen ja miten hienosti se kävisi silloin suunnitelmissa olleen SILTA-saarekkeen päälle. No, Silta vaihtui matkan varrella "perinteisempään" saarekeratkaisuun, mutta ETCH jatkoi kummitteluaan. Kunnes tänään päätin ihan vaan varovasti tarkistaa, josko se olisi halvennuksella jossain päin maailmaa - ja olihan se!


Löysin ETCH:n englantilaisesta Nest.co.uk -verkkosivuilta 250 punnan hintaan, mikä euroissa tarkoittaa noin 290 euroa. Päälle tulivat tietysti postituskulut, tällä kertaa noin 35 euroa. Vaatimattomalla laskutaidollani sain valaisimen hinnaksi 325 euroa, mikä on yli 100 euroa vähemmän kuin ETCH:n hinta suosimassani Finnish Design Shopissa.

Mietin ostosta kotimatkan verran, mutta viimeistään kotirapun portaita ylös kiivetessäni olin varma siitä, että hankinta kannattaa. Askartelin päätöksenteon tueksi vielä oheisen kuvan, vaikka eihän se tietenkään täysin todellisuutta vastaa. Uskoisin saarekkeemme kuitenkin "jaksavan kantaa" ETCH:n, onhan sillä pituutta 3,6 metrin verran ja leveyttäkin 1,1 metriä.

Hui. Tämä olkoon ennenaikainen synttärilahjani, josta on heti morsetettava S:lle Amerikan maalle. En tarvitse lahjaksi mitään muuta, joten Macy'sin perjantaitungoksen voi S kiertää kaukaa. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...